Algemeen

Kiemkamp is toonaangevend binnen het jeugdwerk van de protestantse kerk in ’s-Gravenzande. Het kamp is bedoeld om kinderen tussen de 12 en 17 jaar letterlijk ‘The Best Week Of The Year’ te laten beleven. De week zit vol actie, disco’s, fietstochten, vossenjachten en avondspellen. De leiding organiseert ieder jaar weer iets origineels en gebruikt daarvoor vaak te gekke thema’s als Expeditie Kiemkamp, Alles mag op vrijdag, Brandweerdag, Back tot he Zero’s en ga zo maar door. Geen dag is hetzelfde, maar ieder jaar weet je zeker dat je aan het eind van de week pijn in je buik hebt van het lachen, genoten hebt van te gekke spellen en nieuwe vrienden hebt gemaakt.

Naast de week vol met sport, plezier, lol en weinig slaap is er ook ieder jaar een centraal thema. Met dit thema sluit de leiding iedere dag af met een link naar de bijbel en/of ons dagelijkse leven. Want hoewel plezier en gezelligheid het belangrijkst is deze week, hebben we de kerkelijke normen en waarden hoog in het vaandel staan. Dit unieke concept van gezelligheid in combinatie met normen en waarden is al 50 jaar een zinderend succes! We zijn van plan om hier nog 50 jaar aan vast te plakken, dus twijfel niet meer en schrijf je in! Volg ons op Facebook en Instagram om alvast wat van de sfeer te kunnen proeven.

Namens alle kampleiding: Graag tot ziens!

 

Het Kamp

Zin in een week vol actie, spelen, spooktochten, disco’s en heel veel andere activiteiten? Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Dan is Kiemkamp iets voor jou! Deze zomer gaan we naar de groepsaccommodatie:

Groepsaccommodatie "De Coxse Boerderij” in Gemert van 17 augustus tot en met 24 augustus 2024.

Het is een kamphuis gelegen in de plaats Gemert. Er is een groot speelveld bij het huis en er is een bos in de buurt. De accommodatie is voorzien van geweldig faciliteiten om er een mooie week van te maken. Houd nu alvast rekening met je vakantie want dit mag je echt niet missen!!! Een supergave week vol met sport, plezier, lol, weinig slaap, een centraal thema en heel veel gezelligheid.
Vraag het maar eens aan de mensen die al eens zijn mee geweest of bekijk eens onze facebook- en/of instagrampagina voor een impressie. Deze week moet je echt meegemaakt hebben!

 

Free Joomla! template by L.THEME